Hoppa till innehåll

Om oss

En svenssonfamilj med villa, volvo och hund.

Vi köpte vår första hund för att ha någon att gå med på våra promenader som vi ofta gick själva på grund av att vi arbetade i skift. När vi var och tittade på olika valpar föll vi pladask för vår lilla Tjorven som var en Cane Corso. En underbar hundras som har skänkt oss så mycket glädje, trygghet och värme. Sedan Tjorven har det sen bara rullat på. Som mest hade vi 4 hundar som som sprang runt benen på oss. Nu är tillbaka till att bara ha en hund. En ny Cane Corso givetvis och han är helt perfekt.

Vanaja.se

När vi först köpte hund tycket det vi att det var svårt att veta hur man skulle hantera hunden i olika situationer. Tjorven var en liten busig rackare och vi hade noll erfarenhet. då saknade vi någonstans att vända oss till för att få hjälp och råd i hur man ska göra. Vi gick en valpkurs som gav oss många bra insikter men det finns så mycket mer att lära sig. Det var där fröet till vanaja.se såddes. Tekniken fanns inte då så mycket av den kunskapen som vi samlade på oss skrev vi bara ner och satte in i en pärm. Vi hade en tanke att någongång ge ut en bok, men nu har vi hittat ett bättre forum där vi når ut till många fler än vad vi hade gjort om vi hade valt att ge ut en bok.

Vi skriver om hundraser som vi har haft men också om hundraser som vi tycker är intressant. Vi skriver även om hundfoder då vi lärt oss mycket om hur det påverkar hundens välmående. Vi är även av den mer händiga typen av människor och tycker att det är kul att arbeta i vår trädgård och bygga hundkojor eller andra byggprojekt. Tankar, tips och idéer inom de områdena får ni bara på köpet.

Hoppas ni finner sidan intressant och hör gärna av er om det är något som ni undrar över.